Beleid Corona-virus

Corona-virus en maatregelen

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen het verspreiden van het corona-virus. Ik wil hier zorgvuldig mee omgaan en volg de richtlijnen van de RIVM en onze beroepsvereniging, de VVH. Als de landelijke richtlijnen veranderen, pas ik ook mijn maatregelen aan.

Afspraken kunnen gewoon doorgaan

Wel een dringend verzoek aan iedereen

  • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, kuchen, niezen, keelpijn of koorts. Kom dan niet naar de praktijk maar bel af.
  • Als iemand in je directe leefomgeving koorts heeft, zeg dan ook graag de afspraak af
  • Behoor je tot een kwetsbare groep? (Ouderen en personen met verminderde weerstand) Neem dan contact op voor overleg over je afspraak.
  • Wij geven elkaar nu even geen hand.
  • Let goed op je persoonlijke hygiëne en was regelmatig je handen.

Wat ik doe

  • Goed in de gaten houden dat er geen mensen met klachten de praktijk binnen komen.
  • Bij het minste vermoeden van besmetting van mezelf zal ik thuisblijven, je informeren en afspraken afzeggen.
  • Letten op mijn persoonlijke hygiëne en zoals altijd was ik mijn handen voor en na iedere behandeling.
  • Zorgen dat de praktijk goed schoon is en dat oppervlakte die vaak aangeraakt worden steeds worden schoongemaakt.

Hoe zit het met de aanraking?

Na de persconferentie van 23 maart heb ik besloten om het face-to-face contact in de praktijk voorlopig niet te laten doorgaan. Lopende afspraken kunnen worden verplaatst of indien gewenst, telefonisch of via beeldbellen voortgezet worden. Hierover informeer ik iedere cliënt per week afzonderlijk.

Heb je nog vragen?

Bel gerust en anders kan je het bespreken met mij aan het begin van de sessie.