Beleid Corona-virus

Beleid rondom corona-virus

07-05-2020

Vanaf 11 mei mogen ook haptotherapeuten weer de volledige dienstverlening in de praktijkruimte aanbieden. Uiteraard met inachtneming van de hygiënemaatregelen die momenteel overal gelden. Cliënten zullen voorafgaand aan de geplande sessie van mij de specifieke praktijkrichtlijnen ontvangen die ik hanteer.

Nieuwe aanmeldingen

Ik ben me er van bewust dat deze periode juist veel aanspraak doet en heeft gedaan op ieders welbevinden. Deze tijd vraagt van ons om goed naar ons lichaam te blijven luisteren. Wanneer je stress ervaart, of je je weg niet kunt vinden in wat dit alles bij je losmaakt of heeft losgemaakt, schroom dan niet om te bellen of mailen. Uiteraard kan je ook aankloppen voor alle andere vraagstukken die spelen (zie: met welke vragen kan ik terecht?).

Ik blijf doen wat ik al deed

  • Goed in de gaten houden dat er geen mensen met verschijnselen de praktijk binnen komen.
  • Bij het minste vermoeden van besmetting bij mijzelf zal ik je informeren en de afspraak afzeggen.
  • Als jij verschijnselen hebt of wanneer er mensen in jouw directe omgeving verschijnselen hebben, zeg dan ook de afspraak af. Dit mag ook op de dag zelf. Ik zal dan uiteraard geen no-show tarief rekenen.
  • Letten op mijn eigen persoonlijke hygiëne en wassen en desinfecteren van mijn handen voor en na iedere behandeling.
  • In de praktijk zijn persoonlijke beschermingsmiddelen als mondkapjes en handschoenen aanwezig.
  • Zorgen dat de praktijk goed schoon is en dat oppervlakten die aangeraakt worden voor en na iedere behandeling worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Heb je nog vragen?

Bel of mail gerust