Beleid Corona-virus

Beleid rondom corona-virus

Nieuwe maatregelen leiden tot tijdelijk sluiten

13-01-2021

Met de nieuwe maatregelen zijn haptotherapeuten helaas niet op de lijst (medische) contactberoepen (die open mogen blijven) komen te staan.

Het alternatief op dit moment is (beeld)bellend een sessie te doen. In overleg bekijken we of dat voor jou van toepassing is of dat we de afspraak laten vervallen en verplaatsen.

Ik zal contact houden met clienten die tussen nu en 9 februari al afspraken gepland hebben staan. Per dag/week bekijken we samen welke vorm op dat moment mogelijk is.

Zou je je willen aanmelden? Dat is nog steeds mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld beeldbellend alvast een intake doen, en sommige eerste stappen in haptotherapie zijn ook via beeldbellen te zetten (daar waar het theorie en uitleg betreft of het aanleren van enkele basisprincipes of vormen van stressregulatie). En zodra de praktijk weer open is, zetten we de lijn in de praktijk voort.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat de maatregelen bijdragen aan het resultaat wat wij allemaal wensen: weer de vrijheid om te bewegen en te ontmoeten zoals wenselijk is.

Mocht je ons willen steunen in het opgenomen worden in de lijst medische contactberoepen, dan kan je de petitie ondertekenen die nu loopt: https://haptotherapienu.petities.nl

Tessa